Proteklog vikenda, 29. 6.  gimnastičarke GK „Hrvatski sokol“ Vinkovci nastupile su na međunarodnom turniru u organizaciji GK Vukovar – 1. Vukovar kup, na kojem su nastupile gimnastičarke iz  Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske – sudjelovalo je 12 timova natjecateljica obaveznog programa u kategorijama kadetkinja, mlađih juniorki, juniorki i mlađih seniorki iz 8 klubova: GK Olimp Doboj, GK Salto Tuzla, KGS Partizan Orce Nikolov Skopje, Gimnastičko društvo Beli Manastir, Inova gym Osijek, GD Hrvatski sokol Valpovo, GK Hrvatski sokol Vinkovci i GK Vukovar.

Vinkovačke gimnastičarke u kategoriji mlađih juniorki bile su iznimno uspješne na svom prvom međunarodnom natjecanju. U višeboju je Ena Ivančić osvojila 4., a Marta Šimunović 6. mjesto u konkurenciji  22 gimnastičarke. U natjecanju po spravama osvojile su medalje, Ena broncu na ručama, a Marta srebro na gredi! Juniorka Ana Škripač bila je 13. u konkurenciji 16 gimnastičarki. Gimnastičarke je vodila trenerica Vukosava Lozanović, dok je Dunja Perica bila naša predstavnica među sutkinjama.

Ovo je bilo posljednje natjecanje u proljetnom dijelu sezone.

Budući GK „Hrvatski sokol“ nema vlastitu dvoranu za vježbanje, svakog ljeta imamo pauzu dva mjeseca, pa smo 27.6. imali posljednji trening i dodjelu diploma za našu gimnastičku početnicu i igraonicu. 2.rujna 2024. počinjemo s treninzima u novoj školskoj godini za sve kategorije, o čemu ćemo vas na vrijeme još obavijestiti.