Dana 25. studenoga 2023. godine u Osijeku je održan međunarodni karate turnir „13. KUP OSIJEKA 2023. „ a paralelno s navedenim održano je i  3. kolo „NACIONALNE PARAKARATE LIGE“ te „1. PARAKARATE KUP OSIJEKA“. Na navedenim natjecanjima nastupio je 561 natjecatelj iz ukupno 61 kluba s područja RH i BiH među kojima je nastupilo 9 natjecatelja Športskog karate kluba “ICTUS” Vinkovci.

Natjecatelji “ICTUSA” Milan Ćujo, Lara Cindrić i Jakov Stević odličnim nastupima u kategorijama u kojima su nastupili osvojili su na „13. KUPU OSIJEKA 2023“ ukupno 4 odličja i to Milan Ćujo zlatno, Lara Cindrić 2 brončana i Jakov Stević 1 brončano odličje.

Parakaratisti „ICTUSA“ Krešimir Sučić, Leon Vorgić i Marko Mađar nastupima u  u 3. kolu „NACIONALNE PARAKARATE LIGE“ te „1. PARAKARATE KUP OSIJEKA“ osvojili su ukupno 4 zlatna i dva brončana odličja i to Krešimir Sučić u kategoriji K-30 seniori 2 zlatna odličja , Leon Vorgić u kategoriji K-30 juniori 2 zlatna odličja te Marko Mađar u kategoriji K-40 2 brončana odličja.   

         Pored navedenih osvajača odličja na turniru su nastupile i Kristiana Bekavac i Marija Cindrić, koje su unatoč odličnim izvedbama ovaj puta ostale bez odličja.