Dana 02. travnja 2023. godine  u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je drugo kolo Otvorene karate lige OBŽ 2023. , na kojemu je nastupilo 251 natjecatelja iz ukupno 16 klubova, među kojima je nastupilo i 8 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom osvojili ukupno 7 odličja  i to 3 zlatna, 2 srebrna i 2 brončana odličja.

        Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji 10 m-mlađi učenici B Jakov Stević je osvojio zlatno odličje, dok je Dominik Biberović svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji 13m-mini kadeti B također osvojio zlatno odličje. Nadalje, u katama pojedinačno u kategoriji 13f-mini kadetkinje nastupila je Lara Cindrić koja je uspješnim nastupima osvojila srebrno odličje,   dok je njezina sestra, Marija Cindrić, nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji juniorki osvojila brončano odličje, a Mirjam Višek, koja je nastupala u katama pojedinačno u kategoriji 8f-cicibanke kate osvojila je brončano odličje.   

        Svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji kadeta Luka Sičanica je osvojio srebrno odličje, dok je Luka u kategoriji juniora u katama pojedinačno osvojio zlatno odličje.