Dana 02.  listopada  2022. godine  u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je treće kolo Otvorene karate lige OBŽ 2022. , na kojemu je nastupilo 177 natjecatelja iz ukupno 16 klubova, među kojima je nastupilo i četiri natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom nastupivši u ukupno 7 kategorija  osvojili ukupno 5 odličja  i to 2 zlatna, 2 srebrna i 2 brončano odličje.

         Nastupima u borbama pojedinačno Vigo Konečni je u kategoriji dječaci, 9–10 godina,  -35 kg, osvojio srebrno odličje, dok je njegov brat Noel Konečni nastupima u kategoriji dječaci, 13–14 godina, – 44 kg, osvojio brončano odličje.    

        Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 9 godina, 9-7 kyu, Vigo Konečni osvojio je zlatno odličje, dok je u kategoriji dječaci 10 godina, 9-7 kyu, Jakov Stević također osvojio zlatno odličje. 

         U katama pojedinačno u kategoriji djevojčice 10 godina, 9-6 kyu,  nastupila je Kristiana Bekavac, koja je osvojila srebrno odličje.    

         Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci u 4. kolu Otvorene karate lige OBŽ 2022. godine nastupili su samo u najmlađim kategorijama tako da se ostzvareni razulčtati mogu smatrati vrlo dobrim, i nadasve poticajnim, za mlade nadolazeće nade.