Dana 25.05.2024. godine u Đakovu je održano Prvenstvo Slavonije i Baranje na kojemu je nastupilo 259 natjecatelja iz ukupno 15 klubova među kojima su nastupili natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci Jan Kuzmanović, Lara Cindrić, Marija Cindrić, Aleksej Marjanović, Luka Sičanica, Mirjam Višek te parakaratisti Leon Vorgić i  Marko Mađar.   

           Uspješnim nastupima u svojim kategorijma natjecatelji „ICTUS-a“ osvojili su ukupno 13 odličja i to    5 zlatnih, 3 srebrna  i 5 brončana odličja. 

           Nastupivši u katama pojedinačno, u kategoriji mlađi cicibani B, Jan kuzmanović osvojio je zlatno odličje dok je nastupajući u katama pojedinačno u kategoriji cicibani kate B Jan također osvojio zlatno odličje. Nadalje, nastupivši u katama pojedinačno, u kategoriji učenice B, Mirjam Višek osvojila je brončano odličje, nakon čega je u kategoriji kate pojedinačno učenici B Aleksej Marjanović osvojio srebrno odličje koji je potom u kategoriji kate pojedinačno stariji učenici B osvojio brončano odličje.  

            Svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mini kadetkinje B Lara Cindrić osvojila je brončano odličje, da bi odmah potom u katama pojedinačno u kategoriji  mlađe kadetkinje B Lara osvojila i brončano odličje.

             Nakon navedenih na tatami  je u katama pojedinačno u kategoriji kadeta izašao Luka Sičanica koji je osvojio brončano odličje, da bi  potom Luka u kategoriji juniora osvojio još jedno brončano odličje.

             Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji parakarate kadeti/juniori, invalidska kolica K-30 Leon Vorgić osvojio je zlatno odličje, dok je potom svojim nastupima u kategoriji parakarate , kate pojedinačno seniori K-40 (tjelesna oštećenja) Marko mađar osvojio srebrno odličje.    

          Po završetku natjecanja u katama pristupilo se natjecanju u borbama – kumite, kojom prilikom  je Jan Kuzmanović u kategoriji cicibani -28 kg dominantnim nastupima osvojio zlatno odličje, da bi potom u borbama pojedinačno u kategoriji kadetkinje -47 kg nastupila Marija Cindrić i osvojila zlatno odličje.     

        Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci su na dostojan način predstavljali kako svoj klub tako i Grad Vinkovce, a ostvareni rezultati pokazatelj su kontinuiranog kvalitetnog rada sa svim dobnim skupinama natjecatelja u Športskom karate klubu „ICTUS“ Vinkovci i za očekivati je kako će se navedeno nastaviti i u narednom periodu.