Proteklog vikenda u Đakovu je održano 2. kolo Otvorene karate lige OBŽ 2024. , na kojemu je nastupilo 142 natjecatelja iz ukupno 12 klubova, među kojima su nastupili  i natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci Katja Šmuc, Jan Kuzmanović, Lara Cindrić, Marija Cindrić, Aleksej Marjanović i Luka Sičanica.     

            Navedeni natjecatelji nastupali su u katama pojedinačno, svaki u dvije kategorije te su  uspješnim nastupima u kategorijama u kojima su nastupali osvojili ukupno 10 odličja i to 5 zlatnih, 3 srebrna i 2 brončana odličja.

          Stariji natjecatelji , koji su već nastupali na turnirima, sukladno očekivanjima su osvojili odličja, a svakako su za pohvaliti nastupi Katje Šmuc i Jana Kuzmanovića kojima je ovo bio prvi nastup na nekom turniru i koji su u Đakovu na dostojan način predstavljali kako svoj klub tako i Grad Vinkovce.  

         Ostvareni rezultati pokazatelj su kontinuiranog kvalitetnog rada s mlađim dobnim skupinama natjecatelja u Športskom karate klubu „ICTUS“ Vinkovci i za očekivati je kako će isti u narednom periodu dostojno zamijeniti starije natjecatelje, koji zbog fakultetskih obaveza napuštaju Vinkovce.