Judo klub „Olimp“ Vinkovci sudjelovao je na turniru „Higl Open 2023“ u Vinkovcima s 39 natjecatelja u uzrastu od U8 do U16. Na turniru su osvojili 10 zlatnih, 5 srebrnih i 8 brončanih odličja, 10 petih mjesta i 7 sedmih mjesta.

Prvo mjesto osvojili su Lorena Rožić, Mila Čoko, Leon Tomić, Marta Markota, Marta Radilj, Sonja Krtić Landeka, Tena Segat, Dea Smolčić (U14) i Ema Markota u dva uzrasta (U14 i U16).

Drugo mjesto osvojili su Noa Dragičević, Nina Pehar, Filip Markota, Nika Potesak i Dora Kordić.

Treće mjesto osvojili su Jakob Vulić, Tin Bosančić, Noa Đukić, Tomislava Farago (U10), Petra Štivić, Luka Šarić, Dea Smolčić (U16) i Mihailo Zavođa.

Peto mjesto osvojili su Rafael Pezić, Magdalena Piri, Matko Breški, Dorijan Dorić, Dorijan Patrčević, Tomislava Farago (U12), Ana Zovko, Nino Mijačević, Dorian Pamuković i Nina Dragičević.

Sedmo mjesto osvojili su Antun Jagica, Filip Patrčević, Toma Vukoja, Nea Celik, Matej Markota, Zvonimir Miklošević i Mateo Kruščić.

Dva natjecatelja Judo kluba „Olimp“ Vinkovci proglašena su najboljima u svom uzrastu.

Sonja Krtić Landeka proglašena je najboljom natjecateljicom u uzrastu do 12 godina, a Leon Tomić proglašen je za najboljeg natjecatelja u uzrastu do 8 godina.

Na turniru je sudjelovalo 485 natjecatelja iz 41 kluba iz Mađarske, Rumunjske, Češke, Bugarske, Makedonije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a natjecala su se djeca u uzrastu U8, U10, U12, U14, U16, U18 i U23. U ukupnom poretku Judo klub „Olimp“ Vinkovci osvojio je  2. mjesto.