Dana 15. listopada 2023. godine  u Ivankovu je održan 1. Međunarodni karate turnir Kup Ivankova 2023., na kojemu je nastupilo 315 natjecatelja iz ukupno 23 kluba s područja BiH, R. Srbije i R. Hrvatske, među kojima je nastupilo  i ukupno 8 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci koji su tom prigodom osvojili ukupno 8 odličja i to 2 zlatna, 3 srebrna i 3 brončana.    

Prva je na turniru nastupila Mirjam Višek koja je u kategoriji 8f-KB cicibanke kate pojedinačno osvojila drugo mjesto i srebrno odličje, da bi potom u svom nastupu u kategoriji 9f-K mini učenice kate pojedinačno osvojila treće mjesto i brončano odličje.

Nakon Mirjam na borilište je izašao Jakov Stević koji je u kategoriji 11m-KB učenici kate pojedinačno osvojio treće mjesto i brončano odličje, da bi potom na borilište izašao Dominik Biberović koji je nastupima u kategoriji 13m-KB mini kadeti kate pojedinačno osvojio prvo mjesto i zlatno odličje. 

Sljedeća je nastupila Lara Cindrić koja je u kategoriji 12f-KB starije učenice kate pojedinačno osvojila treće mjesto i brončano odličje, dok je Lara nastupivši u kategoriji 13f-KB mini kadetkinje kate pojedinačno osvojila drugo mjesto i srebrno odličje.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji M/3-K30 kata para karate–seniori, invalidska kolica, Krešimir Sučić je , u svome drugom nastupu na nekom natjecanju, osvojio zlatno odličje, da bi potom, u svome trećem nastupu na nekom natjecanju Marko Mađar nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji M/3-K40 Para Karate -Seniori pokazao svoje umijeće i zasluženo osvojio srebrno odličje. 

Krešimir i Marko članovi su Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci od mjeseca lipnja 2023. godine , kada su se uključili u provođenje trenažnog procesa po prilagođenom programu za para karate, a isti su ujedno i članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN iz Vinkovaca.  

Pored navedenih osvajača odličja na turniru su nastupile i Kristiana Bekavac i Marija Cindrić, koje su unatoč odličnim izvedbama ovaj puta ostale bez odličja. Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci nastupili su pod vodstvom trenera Filipa Dežića.