Dana 24. rujna  2023. godine  u Valpovu održano je peto kolo Otvorene karate lige OBŽ 2023. , na kojemu je nastupilo 189 natjecatelja iz ukupno 16 klubova, među kojima su nastupili  i natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci Krešimir Sučić i Marko Mađar nastupivši u kategoriji para karate.  

        Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji M/3-K30 kata para karate –seniori , invalidska kolica, Krešimir Sučić je , u svome prvom nastupu na nekom natjecanju, osvojio zlatno odličje.

        Nadalje, u svome drugom nastupu na nekom natjecanju Marko Mađar je nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji M/3-K40 Para Karate -Seniori pokazao  svoje umijeće i zasluženo osvojio srebrno odličje. 

         Navedeni natjecatelji članovi su Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci od mjeseca lipnja 2023. godine , kada su se uključili u provođenje trenažnog procesa po prilagođenom programu za para karate, a isti su ujedno i članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN iz Vinkovaca.  Za ovako dobre rezultate koje su navedeni natjecatelji u ovako kratkom vremenu ostvarili u najvećoj mjeri, pored predanog rada sâmih natjecatelja, imaju njihovi roditelji , koji ih prate na svim treninzima i natjecanjima. 

         Slijedeći turnir na kojemu će pored Marka i Krešimira nastupiti i drugi natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci održati će se dana 15. listopada 2023. godine u Ivankovu, , a radi se o međunarodnom turniru Kup Ivankova 2023. godine, te je za očekivati kako će se očekivano veći broj natjecatelja vratiti s turnira s većim brojem osvojenih odličja.