U nedjelju, 11. lipnja 2023. godine, održano je 4. kolo Otvorene karate lige u Belom Manastiru. Ukupno je nastupilo 218 natjecatelja iz 17 klubova istočne Hrvatske.

Karate klub “Vinkovci” sudjelovao je sa 11 natjecatelja u borbama i katama te osvojio ukupno 20 odličja: 8 zlata, 8 srebra i 4 bronce.

Vito Vuić🥇🥇

Lucija Martinović 🥇🥈

Marko Martinović🥇🥈

Nikolina Slaviček 🥇🥈

Martin Rončević🥇🥉

Josip Frančić 🥇🥉

Anastazija Majstorović Lovrić 🥇🥉

Jakov Matić🥈🥈

Ante Gilja 🥈🥉

Lucija Slaviček 🥈

Eva Maloševac 🥈

Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Josipa Županića.

Unatoč izostanku brojnih natjecatelja klub je uspio ostvariti vrlo zapažene rezultate. U ukupnom poretku (borbe) Karate klub “Vinkovci” je na ovom kolu zauzeo visoko 2. mjesto dok je u ukupnom poretku (borbe + kate) zauzeo solidno 4. mjesto te ostao u igri da se nakon ljetne stanke u jesenskom dijelu sezone bori za jedno od prva tri mjesta  na tablici Otvorene karate lige za 2023. godinu.

Nakon uspješno odrađenog 4. kola Lige u Belom Manastiru, Karate klub “Vinkovci” nastavlja sa planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.