Dana 26. veljače 2023. godine  u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je prvo kolo Otvorene karate lige OBŽ 2023. , na kojemu je nastupilo 274 natjecatelja iz ukupno 17 klubova, među kojima je nastupilo i 12 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom nastupivši u ukupno 22 kategorije  osvojili ukupno 15 odličja  i to 3 zlatna, 3 srebrna i 9 brončanih odličja.

        Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji 9 f-mini učenice B Una Ćujo, kojoj je ovo bio prvi nastup na nekom turniru, osvojila je brončano odličje.  Nadalje, u katama pojedinačno u kategoriji 10 m-mlađi učenici B nastupili su Vigo Konečni, Aleksej Marjanović i Jakov Stević kojom prilikom je Vigo osvojio zlatno, a Aleksej i Jakov brončano odličje. Potom su Vigo Konačni i Jakov Stević nastupili i u katama pojedinačno u kategoriji 11 m-učenici B kojom prilikom je Jakov osvojio srebrno, a Vigo brončano odličje. U kategoriji kate pojedinačno mini kadetkinje B nastupila je Lara Cindrić i osvojila brončano odličje dok je njezina sestra, Marija Cindrić, nastupila u katama pojedinačno u kategoriji juniorki  i u vrlo jakoj skupini natjecateljki osvojila brončano odličje.

        Nastupima u borbama pojedinačno Vigo Konečni je u kategoriji dječaci, 9–10 m  godina,  -39 kg, osvojio zlatno odličje, dok je njegov brat Noel Konečni nastupima u kategoriji mlađi kadeti  – 49 kg, osvojio brončano odličje, a u kategoriji kadeti -52 kg srebrno odličje. Nastupima u borbama pojedinačno u kategoriji kadeta – 57 kg Ivano Vukojević osvojio je zlatno odličje, dok je njegov brat Robert Vukojević nastupivši u borbama u kategoriji kadeta  -63 kg osvojio brončano odličje. Nadalje, nastupivši u kategoriji mlađi kadeti +69 kg Petar Nol osvojio je brončano odličje dok je svojim nastupima u kategoriji kadeti +70 kg Petar osvojio srebrno odličje.