Proteklog vikenda u Samoboru je održan 30. međunarodni Kup Samobora na kojem je nastupio 581 natjecatelj iz 53 kluba iz Bugarske, Ukrajine, Mađarske, Češke, Engleske, Škotske, Slovenije i Hrvatske uzrasta U10, U12, U14 i U18. Judo klub „Olimp“ Vinkovci predstavljalo je 8 natjecatelja, a osvojili su četiri zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju te jedno 7. mjesto.

U uzrastu do 10 godina Judo klub „Olimp“ Vinkovci imao je dvije predstavnice. Marta Markota je u kategoriji do 22 kg osvojila 1. mjesto, a Marta Radilj u kategoriji do 44 kg drugo mjesto.

U uzrastu do 12 godina prvo mjesto osvojile su Tena Segat u kategoriji do 48 kg i Ana Vrus u kategoriji +52 kg. Matej Markota osvojio je 7. mjesto u kategoriji do 34 kg.

Ema Markota osvojila je 1. mjesto u kategoriji do 40 kg, a Nika Potesak 3. mjesto u kategoriji do 36 kg, obje u uzrastu do 14 godina.

Članovi Judo kluba „Olimp“ Vinkovci natjecateljsku sezonu započeli su izvrsnim rezultatima te nastavljaju s pripremama za natjecanja iz kalendara Hrvatskog judo saveza.