Dana 19.  studenoga 2022. godine  u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održan je vrlo jak međunarodni karate turnir KUP OSIJEKA 2022. , koji je ujedno bio i izborni turnir Hrvatskog karate Saveza za selekcije kadeta, juniora i mlađih seniora. Na turniru je nastupilo 749 natjecatelja iz ukupno 76 klubova, s područja RH i BiH. među kojima je nastupilo i devet natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom osvojili ukupno 5 odličja  i to 1 zlatno, 1 srebrno i 3 brončana odličja.

        Svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 10 godina, 9-6 KYU, Vigo Konečni osvojio je zlatno odličje , dok je u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 9 godina, 9-6 KYU, Jakov Stević osvojio brončano odličje.

        Nastupima u borbama pojedinačno Noel Konečni je u kategoriji dječaci, 13–14 godina,  -49 kg, osvojio brončano odličje, dok je Robert Vukojević nastupima u kategoriji dječaci, 13–14 godina, -64 kg, osvojio brončano odličje.    

        Nadalje, Milan Ćujo je nastupio u borbama pojedinačno u kategoriji seniora -84 kg i tom prilikom osvojio srebrno odličje.        

         Na turniru su pored navedenih osvajača odličja nastupili i Kristiana Bekavac, Petar Nol , Ivano Vukojević i Luka Sičanica koji su unatoč odličnim izvedbama ovaj puta ostali bez odličja.

        Ostvareni rezultati, budući da se radilo o vrlo jakom međunarodnom karate turniru s velikim brojem natjecatelja, a samim time i većom konkurencijom u svakoj kategoriji, više su nego zadovoljavajući.