Na turniru „Kup Jaska 2022“ održanom u subotu 12. 11. 2022. godine u Jastrebarskom nastupilo je 653 natjecatelja iz 38 klubova. Pravo nastupa imali su dječaci i djevojčice uzrasta od U8 do U14 te mlađi kadeti i mlađe kadetkinje (U16).

Judo klub „Olimp“ Vinkovci nastupio je sa 25 natjecatelja uzrasta od U10 do U14. Nekoliko njih natjecalo se u duplom startu jer su se na proteklim natjecanjima u svom uzrastu konstantno penjali na postolje, najčešće ono najviše, ali i zbog njihove želje za novim iskustvom, a sve u zajedničkom dogovoru s trenerima.

U pojedinačnoj konkurenciji osvojili su 10 zlatnih, 4 srebrne i 6 brončanih medalja.

U uzrastu U10 zlato su osvojili Marta Markota, Tena Segat i Matej Markota, srebro je osvojila Marta Radilj, a broncu Lana Zudić.

U uzrastu U12 zlatno odličje osvojili su Nika Potesak i Filip Markota, srebrno Sonja Krtić Landeka i Matej Markota u duplom startu, a brončano Ema Markota i Ana Vrus.

U uzrastu U14 zlatno odličje osvojili su Sonja Krtić Landeka i Nika Potesak u duplom startu te Mihailo Zavođa. Srebro je osvojio Noa Reljanović, a broncu Tin Hodak te Ana Vrus i Filip Markota u duplom startu.

Noa Reljanović i Dea Smolčić u duplom startu uzrasta U16 osvojili su zlatna odličja.

Nika Potesak proglašena je najboljom natjecateljicom uzrasta U12. Osvojila je prvo mjesto u konkurenciji 15 djevojčica, a kvalitetu je potvrdila osvojivši prvo mjesto i u starijem uzrastu.

U ekipnom poretku Judo klub „Olimp“ Vinkovci osvojio je drugo mjesto. Ispred Olimpovaca bio je samo AJK Mladost Zagreb, a iza JK Kokica te zagrebački klubovi JK Lika i JK Gladijator.

Judo klub „Olimp“ Vinkovci iz natjecanja u natjecanje rezultatski raste te, osim izvrsnih pojedinačnih rezultata, na tri natjecanja za redom ostvaruje visoki ekipni plasman. Rezultat je to kvalitetnog rada, dobre organizacije i pozitivnog ozračja u Klubu.