Dana 29.  svibnja 2022. godine  u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je treće kolo Otvorene karate lige OBŽ 2022. , na kojemu je nastupilo 227 natjecatelja iz ukupno 16 klubova, među kojima je nastupilo i 8 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom nastupivši u ukupno 11 kategorija  osvojili ukupno 10 odličja  i to 3 zlatna, 3 srebrna i 4 brončana odličja.

         Nastupima u borbama pojedinačno Luka Ćujo je u kategoriji juniori -61 kg osvojio srebrno odličje, dok je nastupima u kategoriji mlađi seniori  – 60 kg Luka  osvojio zlatno odličje.  Nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji mlađi seniori -75 kg Milan Ćujo osvojio je zlatno odličje, dok je nastupima u kategoriji seniora – 75 kg Milan također osvojio zlatno odličje. Nastupivši u borbama pojedinačno Luka Sičanica, osvojio je u kategoriji dječaci 13-14 godina  – 69 kg brončano odličje, dok je  nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji dječaci 13-14 godina – 44 kg Noel Konečni  osvojio srebrno odličje. Svojim nastupima u borbama pojedinačno u kategoriji dječaci 11 -12 godine -34 kg Jure Mustapić osvojio je brončano odličje.

        Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 9 godine, 9-7 kyu Jakov Stević je osvojio brončano odličje, dok je u istoj kategoriji Vigo Konečni osvojio je srebrno odličje. 

         U katama pojedinačno u kategoriji djevojčice 9 godina, 9-7 kyu,  nastupila je Kristiana Bekavac, kojoj je ovo ujedno bio prvi nastup na nekom natjecanju, koja je osvojila brončano odličje.    

          Sukladno ostvarenim rezultatima Športski karate klub „ICTUS“ Vinkovci u 2. kolu Otvorene karate lige OBŽ 2022. godine zauzeo je ukupno deseto mjesto od 16 klubova koji su nastupili.