ICTUSU 6 ODLIČJA U 2. KOLU OTVORENE ŽUPANIJSKE KARATE LIGE 2017/2018

 

          Dana 10. prosinca 2017. godine  u dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je drugo kolo Otvorene karate lige za sezonu 2017./2018., u kojemu je nastupilo 260 natjecatelja iz 17 klubova među kojima je nastupilo i 9  natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci koji su tom prilikom osvojili ukupno šest  odličja i to  četiri zlatna, 1 srebrno i  1 brončano odličje.   

 

 

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji juniorki i u kategoriji mlađih seniorki Tea Zlojić osvojila je u svakoj od kategorija po zlatno odličje, dok je Milan Ćujo nastupivši u borbama u dvije kategorije, također u obje osvojio po zlatno odličje.

 

Nadalje, odličnim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih učenika srebrno odličje osvojio je  Ivano Vukojević, dok je Ana Matković, kojoj je ovo bio prvi nastup na natjecanjima, u velikoj konkurenciji u svojoj kategoriji u katama pojedinačno osvojila brončano odličje.      

 

Sukladno ostvarenim rezultatima natjecatelji ŠKK „ICTUS“ Vinkovci u ukupnom poretku nakon održanog 2. kola zauzeli su odlično šesto  mjesto od 17 klubova.      

 

          Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“  Vinkovci nastupili su pod vodstvom trenera Živka Kalanja, Stjepana Šarića i Josipa Kuzmanovića, a pored navedenih osvajača odličja nastupili su i Damir Ćulubrk, Robert Vukojević, Petar Nol, Tricia Vujeva i Antea Kraljević dok je trener Mario Šarić na navedenom karate turniru nastupio kao sudac.