ŠPORTSKI KARATE KLUB „ICTUS“ VINKOVCI OSVOJIO 13 ODLIČJA U 1. KOLU OTVORENE ŽUPANIJSKE KARATE LIGE 2017/2018.

Dana 19. studenoga 2017. godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je prvo kolo Otvorene karate lige za sezonu 2017./2018., u kojemu je nastupilo 217 natjecatelja iz 17 klubova među kojima je nastupilo i 11 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci koji su tom prilikom osvojili ukupno trinaest (13) odličja i to : 8 zlatnih, 4 srebrna i 1 brončano odličje.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji juniorki i u kategoriji mlađih seniorki Tea Zlojić osvojila je zlatno odličje, dok je Dora Vinković nastupivši u kategoriji seniorki u katama pojedinačno osvojila zlatno odličje , a nastupom u kategoriji mlađih seniorki u kiatama pojedinačno Dora je osvojila srebrno odličje.

Nadalje, odličnim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji učenika zolatno odličje osvojio je Ivano Vujkojević.

Nastupivši u dvije kategoije u borbama Milan Ćujo je u obje, dominantnim izvedbama, osvojio zlatna odličja dok je Filip Šarić nastupivši u borbama u dvije kategorije osvojio jedno zlatno i jedno srebrno odličje.

Također, Dora Vinković, nastupivši u borbama izvrsnim je izvedbama na tatmiju osvojila zlatno odličje , dok su Toni Keser i Adruian Buinac u svojim kategorijama u borbama osvojili svaki po srebrno odličje. Keser Luka je u borbama u svojoj kategoriji osvojio brončano odličje.

Sukladno ostvarenim rezultatima natjecatelji ŠKK „ICTUS“ Vinkovci u ukupnom poretku nakon održanog 1. kola zauzeli su odlično četvrto mjesto mjesto od 17 klubova.

Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci nastupili su pod vodstvom trenera Živka Kalanja, a pored navedenih osvajača odličja nastupili su i Damir Ćulubrk, Robert Vukojević i Petar Nol, dok je trener Mario Šarić na navedenom karate turniru nastupio kao sudac.