Održana promocija knjige autora Vladmira Ćirića

U utorak 07.11.2017. u prostoru Baruna Trenka u Vinkovcima  Vladimir Ćirić u suradnji s Novostima d.o.o. promovirao je knjigu pod nazivom „Nogometni velikani GŠK Cibalije i NK Dinama iz Vinkovaca“ koja obuhvaća razdoblje povijesti od 1919. do 1991. godine.

Prisutnima se ispred Novosti d.o.o. obratio Šefik Kapetanović, isped HNK "Cibalia" Tomo Bobek, ispred Grada Vinkovaca gradonačelnik Ivan Bosančić, ispred Vukovarsko-srijemske županije župan Božo Galić, ispred Hrvatske nogometnog saveza savjetnik Zorislav Srebrić i član Izvršnog odbora Stjepan Merkaš, te autor knjige  Vladimir Ćirić. Poslove moderatora uspješno je obavila Ksenija Subotić. Promociju je upotpunilo gostovanje tamburaškog sastava Dike, te posebnog gosta glazbenika i tekstopisca Slobodana Milića Ćilima  koji je uz pratnju Dika otpjevao himnu NK Dinamo  „Ponos i dika Slavonije“. Knjiga „Nogometni velikani GŠK Cibalije i NK Dinama iz Vinkovaca“ govori o najznačajnijim ljudima koji su stvarali povijest kluba.

Promociju knjige, popratio je veliki broj bivših i sadašnjih nogometaša, sportskih djelatnika i nogometnih velikana. Svi su oni ponos Cibalije, a Vladimir Ćirić je svojom knjigom i govorom oživio sjećanja i podsjetio nas da je  HNK „Cibalia“ bila i jest ponos i dika Slavnije.

Nogomet je najpopularniji sport u Vinkovcima. Povijest najvećeg nogometnog kluba današnje HNK Cibalije datira od 1919. godine, dakle približava se 100-toj obljetnici koja će prema najavi Vladimira Ćirića biti proslavljena i obilježena izdavanjem monografije  u kojoj će biti sabrana bogata povijest kluba i sva sportska dostignuća.

 

Čestitamo i veliko hvala na iznimnoj upornosti i entuzijazmu.