OFOŠ 2013.

 

Na stadionu HNK „Cibalia“  održan je 6. Olimpijski festival osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda u organizaciji Saveza školskih športskih društava Vukovarsko-srijemske županije, Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca, Županijskog savez športova Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca.

U Vinkovcima se Olimpijski festival osnovnih škola održava od 2008., a cilj ovog projekta je promocija olimpizma, odgajanje djece putem sporta i poticanje harmoničnog razvoja intelektualnih , psihičkih i fizičkih vrlina djeteta.

 

Nastupilo je oko 500 učenika iz 9 osnovnih škola, a natjecali su se u malom nogometu, bacanju loptice, trčanju na 50 m, štafeta 4x25 m i skok u dalj.

Sveukupni pobjednik je Osnovna škola 'Stjepana Antolovića' iz Privlake koja je i prošle godine osvojila prvo mjesto u sveukupnom poretku,  drugo mjesto je pripalo Osnovnoj školi 'Ivane Brlić Mažuranić' Rokovci-Andrijaševci, dok je treće mjesto osvojila Osnovna škola 'fra Bernardina Tome Leakovića' Bošnjaci. Nagrada za Fair play otišla je u Osnovnu školu ‘’Siniše Glavaševića’’ Vukovar.

 

 

OŠ B. KAŠIĆA, VINKOVCI

 

OŠ J. KOZARCA, VINKOVCI

 

OŠ I. G. KOVAČIĆA, VINKOVCI

 

OŠ V. NAZORA, VINKOVCI

 

OŠ A. K. ZRINSKI, RETKOVCI

 

OŠ S.  ANTOLOVIĆA, PRIVLAKA

 

OŠ F. B. T. LEAKOVIĆA, BOŠNJACI

 

OŠ S. GLAVAŠEVIĆA, VUKOVAR

 

OŠ I. B. MAŽURANIĆ, ROKOVCI