Doček svjetskog prvaka Maria Alilovića 2011.

DOČEK SVJETSKOG PRVAKA 

 

 

 

U pješačkoj zoni u Vinkovcima 13.09.2011. u 19 sati ZŠU Grada Vinkovaca organizirala je doček Mariu Aliloviću članu Biciklističkog kluba "Sokol-Cestorad" koji je na svjetskom prvenstvu osoba s invaliditetom održanom u Danskoj osvojio zlatno odličje u cestovnoj utrci na 30 kilometra, te srebrno odličje u utrci na kronometar. Na Svjetskom prvenstvu u Danskoj natjecalo se više od 300 natjecatelja iz 46 zemalja.

Uz brojne građane svjetskog prvaka Maria pozdravili su: vinkovački gradonačelnik dr.Mladen Karlić, župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, koji su Mariu uručili i novčane nagrade, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca i saborski zastupnik Tomislav Čuljak koji je prigodan poklon predao Mariovom treneru Tomislavu Zadri, dogradonačelnik Tomislav Šarić, , predsjednik udruge za osobe s invaliditetom „Bubamara" Vinkovci Tomislav Velić, predsjednik športskog saveza invalida grada Vinkovaca Emil Gubica, članovi Udruge osoba s invaliditetom ''Bubamara '' Vinkovci, te mnogi prijatelji i znanci.

U glazbenom dijelu nastupio je tenor Josip Paulić, te cheerleading skupina Piramide.

Mario je bio oduševljen dočekom i zahvalio svima koji su ga podržali te poručio da će se i dalje truditi postizati vrhunske rezultate.