Hrvatski olimpijski dan 2011.

U izradi...

HOD 2011.

Hrvatski olimpijski dan 2011.

 

 

 

Hrvatski olimpijski dan održan 09.09.2011. godine u pješačkoj zoni u Vinkovcima u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Vinkovaca, Policijske uprave Vukovarsko-srijemske županije te sportskog kluba "Baloo".

HOD 2011. započeo je u 18:00 svečanim otvorenjem na kojem su građane pozdravili glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske gosp. Luka Barunčić te dogradonačelnik Grada Vinkovaca gosp. Tomislav Šarić.

Nakon prijave građana u četiri discipline: rekreativna utrka građana  pod nazivom "I ja trčim", Nordijsko hodanje, povlačenje konopa i ples sa balonima demonstraciju samoobrane upriličila je interventna jedinica policije Nuštar te su judo demonstraciju izveli judaši Judo kluba "Auto Čuljak" Vinkovci.

Odazvao se veliki broj građana među kojima najviše djece što je i bio cilj ove manifestacije potaknuti što više mladih na bavljenje športom. Tu naravno nije izostajala disciplina za osobe srednje dobi a to je Nordijsko hodanje koje se svake subote i nedjelje provodi u organizaciji ZŠU Grada Vinkovaca.

Nakon završetka manifestacije svim sudionicima podjeljene su nagrade: majice i diplome.